ngeunaan Suerte Tekstil

Shaoxing Suerte Textile Co., Ltd. didirikeun taun 2011 sareng tempatna di Shaoxing - pusat ngumpulkeun sareng distribusi tekstil pangageungna di Asia. Kami komitmen pikeun pamutahiran kontinyu dina kualitas, kontrol biaya sareng layanan palanggan. Kami narékahan pikeun aya di ujung pamimpin pamekaran produk sareng inovasi dina téknologi anyar. Kami supplier ngarajut profesional di Cina sareng perusahaan ngagaduhan set peralatan produksi lawon impor sareng bengkel mandiri sorangan. Saatos langkung ti sapuluh taun pamekaran kontinyu sareng inovasi , Shaoxing Suerte parantos janten pabrik lawon anu terkemuka di Zhejiang. Kami teraskeun ngembangkeun produk énggal sareng produk kami diékspor ka Éropa, Amérika, Amérika Kidul sareng nagara-nagara sanés di dunya.

Produk unggulan

Lingkungan

Shaoxing Suerte Textile Co., Ltd.

MEREK PALING POPULER

Kami kerjasama sareng seueur merek pakean terkenal di dunya