• page_banner

Lawon chiffon kualitas luhur Suerte Tekstil

Pedaran pondok:

Ngaran produk: lawon sifon 100D

Komposisi : 100% poliéster

Beurat: 75GSM

Lebar : 150cm

  • Ngaran Produk: Lawon sifon 100D
  • Komposisi: 100% poliéster
  • Beurat: 75GSM
  • Lebar: 150cm
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Parameter Produk

    Ngaran Barang Lawon chiffon kualitas luhur Suerte Tekstil
    Komposisi 100% Poliester 
    Benang Cacah 100D
    Lebar 150CM atanapi ngaropea
    Beurat 70-80GSM atanapi Disesuaikan
    beurat 10oom per warna, 300Omts per desain 3 warna
    paking Biasana 100MTRS per Roll Packing, Bale Packing atanapi Carton Box Packing
    Pangiriman 15-20 Poé saatos nampi resi sareng dips lab atanapi mogok dikonfirmasi
    pamayaran T / T sareng L / C dina titingalian
    palayanan 24 Jam Online, Desain Khusus, Laporan Tés (Sgs, Intertek)
    pamakean Pakéan, Baju, Baju

    Gambar Rincian Produk

    IMG_1039
    IMG_1041

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami