• page_banner
2

Saha Urang

Shaoxing Suerte Textile Co., Ltd. didirikeun taun 2011 sareng tempatna di Shaoxing - pusat ngumpulkeun sareng distribusi tekstil pangageungna di Asia. Kami komitmen pikeun pamutahiran kontinyu dina kualitas, kontrol biaya sareng layanan palanggan. Kami narékahan pikeun aya di ujung pamimpin pamekaran produk sareng inovasi dina téknologi anyar. Kami supplier ngarajut profesional di Cina sareng perusahaan ngagaduhan set peralatan produksi lawon impor sareng bengkel mandiri sorangan. Saatos langkung ti sapuluh taun pamekaran kontinyu sareng inovasi , Shaoxing Suerte parantos janten pabrik lawon anu terkemuka di Zhejiang. Kami teraskeun ngembangkeun produk énggal sareng produk kami diékspor ka Éropa, Amérika, Amérika Kidul sareng nagara-nagara sanés di dunya.

Naon Urang Laksanakeun

Ayeuna, aya ratusan rupa produk. Perusahaan ngahususkeun kana sababaraha jinis produk tekstil rajutan: séri sisi hiji kalebet: katun spandex jersey tunggal, rayon (spandex) jersey tunggal, ITY, DTY, FDY, TR spandex jersey tunggal, TC spandex jersey Single, CVC spandex Jersey, warna kaos belang, benang slub, bolong pique, jsb.

Séri dua sisi sasarengan: lawon kaséhatan lapisan hawa, lawon Roma, lawon ottoman, lawon panon manuk, waffle, dua sisi jacquard Fabric sareng rib rib kalebet: 1 × 1 rib, 2 × 2 rib, French rib, sareng sajabana, flannel séri: domba hiji sisi, domba dua sisi, kaén terry, bulu domba kutub, lawon sireum, sareng sajabana, lawon fungsional Éta ngagaduhan fungsi pelembab uap, anti hurung, anti statis, anti ultraviolét, anti baktéri jeung sajabana Aya ogé rupa-rupa pencelupan, jacquard, percetakan, burn-out, benang-dyed sareng prosés sanésna. Perusahaan ngagaduhan hak impor sareng ékspor nyalira, sareng produk na diékspor ka Wétan Tengah, Éropa, Amérika Kidul, Amérika Serikat, sareng nagara sareng daérah sanés. Saatos mangtaun-taun prakték sareng rangkuman, perusahaan parantos ngawangun sistem operasi anu lengkep sareng ngagaduhan tim operasi bisnis impor sareng ékspor terampil. Dumasar kana prinsip bisnis "pelanggan heula, reputasi heula", perusahaan ayeuna parantos ngadegkeun pijakan teguh di Shaoxing sareng ngajaga tren dobel penjualan taunan.

1

Budaya Urang

Idéologi

Gagasan inti: Suerte-art Textile tetep ningkat

Misi Kami: "Nyiptakeun kabeungharan babarengan, masarakat anu saling nguntungkeun"。

Fitur Utama

Palanggan heula: palanggan peryogi heula

Reputasi heula: Reputasi sok janten nilai inti perusahaan

Sikep: Karakteristik utami nyaéta ngagaduhan sikep positip.

Palaksanaan: Eksekusi mangrupikeun inti tina Suerte.

Mikir: Unggal minggu jualan bakal ngitung padamelan minggu ieu sareng ningkatkeun.

1

Pangwangunan Perusahaan

Taun 2021
Milik opat platform Alibaba. Kami tetep gerak
Taun 2020
Milik tilu platform Alibaba
Taun 2019
Diluncurkeun platform kadua Alibaba
Taun 2018
Ngaluncurkeun platform munggaran Alibaba
Taun 2016
Penjualan taunan ngahontal langkung ti 20 juta dolar AS, urutan nomer tilu di Distrik Jinghu dina penjualan salami tilu taun berturut-turut
Taun 2015
Ngadegna pabrik lawon mandiri
Taun 2011
Pendirian perusahaan

Sertipikat kualifikasi

2
1

Lingkungan

Lingkungan Kantor

1
4
2
3
6
7

Lingkungan Pabrik

1
3
4
5

Pangwangunan Perusahaan

Palayanan

pola custom, pola pangaluyuan, jasa motong

Pangalaman

Pangalaman anu euyeub dina jasa OEM sareng ODM.

Panilitian sareng pamekaran produk

ngajalankeun produk anyar dina waktos numutkeun pasar

Pamastian kualitas

Pamariksaan bahan 100%, mariksa naha pola pelanggan leres, sareng parios naha aya produk anu rusak.

Jasa saatos-jualan

masalahna bakal aya réspon anu tepat waktos

Rakan Koperasi

Kami komitmen pikeun pamutahiran kontinyu dina kualitas, kontrol biaya sareng layanan palanggan. Kami narékahan pikeun aya di ujung pamimpin pamekaran produk sareng inovasi dina téknologi anyar. Pabrik Terpadu Sareng Peralatan LajuMimiti salaku rohangan leutik milik kulawarga, Shaoxing Mulinsen Imp & Exp Co.Ltd. parantos ngembangkeun janten perusahaan tekstil pikeun integrasi perdagangan, nyulam, nyetak sareng ngalelep. Pabrikna ngagaduhan ruang lingkup 80 ngarautan sirkular sareng sadaya alat-alat anyar ti Swiss, 3 garis percetakan sareng 3 garis dyeing. Kamampuh bulanan urang parantos ngahontal 10.000.000 méter lawon réngsé. Alat-alat canggih sareng téknologi ningkat parantos nyandak urang pikeun nyayogikeun harga sareng kualitas produk kalapa.

Kami ngajaga fasilitas riset sareng pamekaran nyalira ogé tim QC tekstil operasi. Standar pamariksaan anu taliti sareng kontrol dina-prosés anu ketat dina unggal tahap manufaktur mastikeun kualitas produk. Ékspor kami parantos paling luhur 50.000.000 dolar dina 2012. 95% tina pendapatan urang asalna ti pasar luar negeri sapertos Afrika Kidul, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng sajabana Panilitian & Pangwangunan Tim R&D anu khusus kami terus ngembangkeun bahan sareng téknologi anyar. Kami ngahususkeun kana sababaraha rupa lawon sapertos di handap ieu: Kain Nyulam: Poli FDY, Poli DTY, Poli Spun, T / R, Viscose, Angora, Beludru, lawon poli Jacquard, Digital Print lawon , Kanvas; Rayon: Plain, twill; Poliéster: Wol persik, Satin, Chiffon, Chiffon Yoryu, Pebble Georgette, koshibo, T / C Desain KamampuanShaoxing Mulinsen Imp & Exp Co., Ltd nawiskeun anjeun kamampuan desain lengkep di-imah. Aya puluhan rébu desain paling modél anu sayogi sareng desain khusus disambut. Kalayan Tim Desain Tekstil Téknis kanggo damel sareng anjeun, kami bangga kana hubungan kami.

Palayanan Profesional Kami ngarahkeun para nasabah ku cara pikeun nyocogkeun pasaratanana dumasar kana pangalaman sareng élmu kami. Kaseueuran hubungan jangka panjang anu mantep dugi ka ayeuna tétéla janten kasuksésan anu hébat pikeun perusahaan-perusahaan éta. Ngawitan kauntungan tina pangalaman urang ti ayeuna. Kami percanten kana bisnis urang, kami percanten ka karyawan kami sareng kami percanten ka konsumén kami. Kauntungan Kami Janten perusahaan swasta dipiboga masihan kami kamampuan pikeun ngalih sareng ngarobih gancang pikeun kaayaan pasar anu robih. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun berinovasi sareng teras-terasan nyangking produk énggal ka pasar pikeun palanggan urang. Kami nawiskeun palanggan kami sanés ngan ukur produk, tapi ideu seger, solusi inovatif sareng layanan téknis anu pinunjul pikeun prosés anu ningkat sareng kinerja produk. Kami henteu kantos mendakan naon anu parantos kami laksanakeun, urang henteu kantos lirén ningkatkeun diri. Wilujeng sumping nganjang sareng ngamimitian usaha win-win sareng kami.