• page_banner

Lawon chiffon kualitas luhur Suerte Tekstil

Pedaran pondok:

Ngaran produk : DTY Sikat

Komposisi : 92% poliéster 8% spandex

Beurat: 170GSM, 200GSM

Lebar: 160cm

Pamakéan: Baju

Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Produk

Ngaran Barang Suerte Tekstil Kualitas Tinggi Poliéster Spandex DTY dua sisi disikat Kain Jersey
Komposisi 94% Poliéster + 6% Spandex
Benang Cacah 150D / 144F + 30D
Lebar 160CM atanapi ngaropea
Beurat 150-250GSM atanapi Disesuaikan
beurat 5ooKGs per warna, 150OKGs per desain 3 warna
paking Biasana 100 MTRS per Roll Packing, Bale Packing atanapi Carton Box Packing
Pangiriman 15-20 Poé saatos nampi resi sareng dips lab atanapi mogok dikonfirmasi
pamayaran T / T sareng L / C dina titingalian
palayanan 24 Jam Online, Desain Khusus, Laporan Tés (Sgs, Intertek)
pamakean Pakéan, Baju, Baju

Kumaha cara mesen?

1. conto persetujuan

2. Klién ngadamel setoran 30% atanapi LC terbuka saatos nampi pi kami

3. Klién nyatujuan sampel pp kami, sareng kéngingkeun laporan uji coba upami diperyogikeun

4. FRI

5. ngatur kiriman

6. suplai ngatur dokumén anu diperyogikeun sareng ngirim salinan dokumén ieu

7. Pangmayaran kasaimbangan pangaruh klien

8. pemasok ngirimkeun dokumén aslina atanapi ngaleupaskeun barang

9. jaminan kualitas pikeun 60 dinten saatos kiriman

Profil Perusahaan

Shaoxing Surte Textile Co., Ltd. didirikeun taun 2011 sareng tempatna di Shaoxing, pusat distribusi tekstil pangageungna di Asia. Ayeuna urang gaduh ratusan produk, ngahususkeun kana sababaraha jinis produk tekstil rajutan, sadayana anu minuhan standar kualitas internasional sareng ngararasakeun reputasi tinggi di dunya. Henteu ngan éta, kami parantos janten produsén lawon terkemuka di Propinsi Zhejiang, sareng produk Kami diékspor ka Éropa, Amérika, Amérika Kidul sareng nagara-nagara sanés di dunya.

Kami dilengkepan fasilitas lengkep sareng kontrol kualitas anu saé pisan dina sadaya tahapan produksi, ngamungkinkeun urang ngajamin kepuasan pelanggan sacara umum. Kusabab produk kualitas luhur sareng layanan palanggan anu hadé, kami gaduh hak impor sareng ékspor, sareng produk kami diékspor ka Wétan Tengah, Éropa, Amérika Kidul, Amérika Serikat sareng nagara-nagara sareng daérah sanés.

Gambar Rincian Produk

IMG_0972
IMG_0975
IMG_0973
IMG_0977
IMG_0978
IMG_0974

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK