• page_banner

Lawon poliester kualitas luhur suerte tékstil

Pedaran pondok:

Nami produk : Poli bentang lawon

Komposisi : 100% poliéster

Beurat : 140GSM

Lebar : 160cm

Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Produk

Ngaran Barang Lawon poliester kualitas luhur suerte tékstil
Komposisi 100% Poliéster
Benang Cacah 32S
Lebar 160CM atanapi ngaropea
Beurat 140GSM atanapi Disaluyukeun
beurat 5ooKGs per warna, 150OKGs per desain 3 warna
paking Biasana 100MTRS per Roll Packing, Bale Packing atanapi Carton Box Packing
Pangiriman 15-20 Poé saatos nampi resi sareng dips lab atanapi mogok dikonfirmasi
pamayaran T / T sareng L / C dina titingalian
palayanan 24 Jam Online, Desain Khusus, Laporan Tés (Sgs, Intertek)
pamakean Pakéan, Baju, Baju

Detai Produk

DETAIL1

Rupa-rupa spésifikasi

Sampel gratis

Siap dikirim

Ln stock. Kapal dina 24 jam

DETAIL2

lemes panangan tangan

Perméabilitas hawa anu saé

Kabandungan anu saé

DETAIL3

Kualitasna saé

Breathability alus. Drape alus, henteu gampang ngalipet.

Service kami

Saatos penjualan: Tetep kontak sareng cuatomer kami pikeun mastikeun yén aranjeunna wareg sareng kami sareng ngawaskeun hubungan jangka panjang. Pikeun produk anu rusak. Kami kedah tanggung jawab bahkan ngatur baranahan.

Métode pangiriman: FEDEX, UPS, EMS, sf-express, jsb

FAQ

Q: kumaha urang tiasa ngajamin kualitas?

A: Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;

Salawasna pamariksaan pamungkas sateuacan kiriman;

Q: naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti panyadia anu sanés?

A: Kami gaduh 10 taun pangalaman dina pamekaran lawon. Sareng kami parantos kerjasama sareng seueur merek terkenal internasional. Kami teraskeun ngembangkeun produk énggal sareng produk kami diékspor ka Éropa, Amérika, Amérika Kidul sareng nagara-nagara sanés di dunya.

Q: Naon kaunggulanana perusahaan anjeun?

A: Perusahaan kami gaduh tim profesional sareng lini produksi profesional.

Q: Naha kuring kedah milih produk anjeun?

A: Produk kami kualitas luhur sareng harga murah.

Q: Naon waé jasa saé perusahaan anjeun tiasa nyayogikeun?

A: Leres, urang tiasa nyayogikeun saurna jual-pangiriman sareng pangiriman gancang.

Gambar Rincian Produk

IMG_1012
IMG_1014

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK